WordPress bedrijfswebsite

wordpress bedrijfswebsite

Responsive ontwerpen is bij ons standaard.

Bij ons zijn alle WordPress bedrijfswebsite ‘s die we ontwerpen uitgerust met een responsive design. Dit betekent dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn voor het bekijken op de smartphone en tablet. Ieder nieuw project leveren wij dus standaard volledig responsive op. Tegenwoordig ontkomen we er allemaal niet meer aan. Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Dit betekent automatisch een grote toename in het aantal mobiele bezoekers van bedrijfs websites.

WordPress is gebaseerd is op PHP, dit is een programmeertaal waarmee vrijwel alles mogelijk is. Net als PHP werkt WordPress met MySQL dus dit wordt gebruikt als database taal. Deze twee dingen zorgen voornamelijk voor de back-end en hiermee kunnen we complexe functies creëren voor specifieke klant eisen.

Wij bouwen zowel eenvoudige als complexe WordPress bedrijfswebsite 's

Om deze specifieke functionaliteiten in een mooi jasje te steken op de front-end gebruiken wij hoofdzakelijk HTML5 in combinatie met CSS3 & JavaScript. Deze technieken zorgen er voor dat statische bedrijfs websites omgetoverd worden in dynamische, visueel aantrekkelijk websites. Tevens zorgt CSS ervoor dat alles goed getoond op verschillende schermafmetingen.

ONZE SERVICES ZIJN ÉCHT COMPLEET!

Naast monitoring van de serveromgeving, wordt ook jouw WordPress bedrijfswebsite 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Zo kunnen eventuele problemen snel opgemerkt en opgelost worden, en ben je verzekerd van topprestaties.

Webhosting

Naast websites bieden wij ook hosting aan. Al jouw online zaken geregeld via één partner. Vragen over hosting, domeinnaam, email of webdesign? Je kunt voor alles bij ons terecht.

Seo optimalisatie

Als je een bedrijfswebsite laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Zo heeft elke pagina een SEO checker die controleert of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop je gevonden wilt worden, en genereert het systeem automatisch een dynamische sitemap.

Onderhoud

Ook nadat jouw website online is gegaan kun je van onze service blijven genieten. Wij voorzien klanten van het technische onderhoud van hun CMS & website voor een vast en betaalbaar bedrag per jaar.

wordpress bedrijfswebsite

Jij kiest toch ook voor een goede WordPress bedrijfswebsite?​

Neem dan contact op en start nog vandaag.