Spamexperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in je inbox terecht komen.

E-mail spam, ongevraagde en ongewenste berichten, is een van de grootste irritaties op internet. Gemiddeld valt 50 tot 60% van de ontvangen e-mail onder spam.

Spamexperts draait geheel los van uw website, en controleert e-mails op alles wat naar mogelijke spam wijst. 99% van de spamberichten worden afgevangen en u ontvangt alleen nog gewenste e-mails.
spamexperts


Premium professioneel spamfilter

Spamexperts spamfilter is bedoeld voor iedereen die zo min mogelijk spam wilt ontvangen. Het spamfilter biedt echter meer: ook phishing emails en emails met malware en virussen worden gefilterd. Het zorgt dus niet alleen voor minder spam in al je emailaccounts, maar beschermd je ook tegen andere invloeden die per email kunnen binnen komen.

Spamexperts, ook als failback voor je email

Bij eventuele storingen worden je inkomende e-mails altijd eerst opgevangen door Spamexperts, en alsnog afgeleverd indien de mailserver weer beschikbaar is. Zo heb je 100% zekerheid dat je geen e-mail gaat missen. Spamfiltering inkomende mail op alle e-mail adressen binnen één domein kost slechts €3,50 p/maand.

Je kunt dit spamfilter bij al onze webhosting pakketten als extra dienst bijbestellen.


Wat zeggenonze klanten


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • We werken nu ruim 4 jaar samen met RPWHosting. We zijn uitermate tevreden over de zeer professionele aanpak van de diverse projecten die we hebben gedaan. De goede, duidelijke en eerlijke communicatie draagt in grote mate bij aan de tevredenheid.

  José
  José
  010beheer.nl
 • Dankzij RPWHosting heb ik nu eindelijk een flitsende website, met eigen webwinkel. Lekker fris en eigentijds. Richard heeft ons laten zien wat er mogelijk is en zo zijn er hele nieuwe ideeën ontstaan, uitgewerkt en gerealiseerd.

  Marijke
  Marijke
  hurbalijf.nl
 • Richard werkt snel en efficiënt en maakt een mooie website! Hij vraagt gericht naar punten voor een website zoals ik die wil hebben. Het resultaat is top! Blij dat ik niet zelf ben gaan prutsen 😉

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu


Meer informatie?wij helpen graag.


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over